Ramadan Mubarak : Cinta Sempurna

Salam,

So long didn't write here, hehe.. its maybe late but just want to wish everyone Ramadan Muabarak and blessed Ramadan, may Allah accept from us and from you(our deeds). Ameen.

Just want to share a Malay drama here :



since it is Malay drama, may i write in malay =P padahal memang tak reti sangat tulis english nh,

tajuk drama memang agak- ah, CINTA lagi. Tapi lepas satu episod, hurm, mungkin aku kena tengak sampai habis. Dari lapan episod yang dah tengak, apa yang boleh aku ckp menarik aku tuk stay tengok cite nh :
  1. Bukan stakat tipikal cite cinta yang ditambah nilai islamnya yang diubahsuai dari filem "kiamat sudah dekat"
  2. Jalan cerita yang menarik, tahniah pada ustaz hasrizal
  3. Lagu pn best, Yuna nyer lagu
  4. Faezah Elai jadi doktor,pkai tudung lg. huhuhu..jgn lepas nh =D
Anyway, congrat to ustaz hasrizal, the storyline really can make others think..think..think..

*For those that did not subscribe with astro can watch the drama at youtube layarhidayahhazel's channel. Tengok-tengok jgn tak tgk

**Pada yang tanya tu, aku mmg agak busy tp bukan sampai tak sempat nk update blog, just aku letak priority kat keje lain skang =P
Labels: , | edit post
0 Responses