Ini keterbukaan yang diperjuangkan?

Dah agak lama tak post dalam bahasa melayu. Ari ni agak baran sket bile orang foward video nih:



Aku taknak marah orang-orang yang dalam video ni yang terus terang aku ckp BANGANG SANGAT!! mostly in video is non muslim and dah berani ckp fatwa is "crap like this", they dont even know what fatwa is. Wei! fatwa tuk orang islam je la..yang korang nk sebuk apahal? ckp nk open minded..terbuka konon..so respect ar agama lain. Kepada orang-orang islam kat luar sana yang begitu bersemangat dengan perjuangkan kesamaan antara agama tu, korang tak penah rasa bersalah ke? korang tolong explain kat orang-orang yang tak paham ni. FATWA IS FOR MUSLIMS AND NON MUSLIM DONT HAVE ANY RIGHT TO SAY A WORD. Nak tanya boleh, tanya elok, kita sebagai muslim wajib jawab dan terangkan elok-elok...tp kalau nk membantah mcm ni, silap la.. Bukan kacau hidup korang pn even pompuan penkid yang mengaku islam pn takde yg nk kena tangkap bile fatwa ni kuar.
2 Responses
  1. hishahmuddin Says:

    oits....

    bad...aku dah ade blog lain daaa...(^_^)...

    anyway..nice blog!...


  2. huhu..mana aku tau...

    tq2..aku dah update link blog ko