tiada lagi kasihan....

hari ini...aku pn marah sangat...kat sini aku nk ckp..tiada lagi kasihan kepada orang (pemimpin) yang lemah, tiada pendirian, tersepit, lalang, bangang,bodoh, ditipu, diperdaya, dipergunakan, sial dan apa2 yang negative semua amik kat ko la...dah banyak sgt peluang diberi.. YOU!!! watch out!!!
6 Responses
  1. iFtiDa Says:

    wowo...relek la bro...maintain cool..nak exam kan tak lama lagi? pi study


  2. norain Says:

    relax relax. terbatuk terbatuk bdk yg ko marah tuh. :p


  3. haha..klo boleh tanak stakat terbatuk-batuk je..biar die termuntah-muntah terus...

    takpe la..dah tak marah dah..let by gone,be by gone... study je la....


  4. marah asal ni?kutukan yang agak keras diberikan kpd "pemimpin" itu..ingat-kita pula akan di uji satu hari nanti :)


  5. marah kita..biarlah marah..

    krn Allah..

    mengapa?krn kita..

    Hamba Allah..=)


  6. salam hamdan al-kandahlawi..dah tak marah pn..marah kejap je pn..hehe..

    Sebenarnya panjang ceritanya, mmg agak keras tp untuk siapa dan kerana apa..bukan seperti yg abg hamdan agak(pada pendapat saya).Marah itu bukan kerana tiada hasil. tetapi kerana tiada usaha ataupn penjelasan untuk masalah tersebut. malah usaha orang lain untuk membantu juga dianggap sambil lewa dan tidak diambil tindakan yang sepatutnya. Sehinggakan orang lain yang hendak membantu tu yang dikatakan lambat dan tidak memaklumkan masalah tersebut lebih awal.Sedangkan amarah telah diberi awal-awal lagi. Jika dapat dilihat usahanya tidak la terasa marahnya. Tetapi ushanya lebih tertumpu untuk memngajurkan event sedang tanggungjawab yang lebih besar tidak diendahkan