Ayat-ayat cinta...



Ayat-ayat cinta the movie coming soon(kalau tak silap esok,19 Disember 2007 akan mula disiarkn di indonesia). Malas nk tulis panjang. Usha sini je. lagunyer pun dinyayikn Rossa (nk dengar? stream kat bawah ni). Kalau trase nk baca novelnyer. Download kat sini











Ost Ayat-ayat cinta

desir pasir di padang tandus
segersang pemikiran hati
terkisah ku diantara
cinta yang rumit

bila keyakinanku datang
kasih bukan sekedar cinta
pengorbanan cinta yang agung
kupertaruhkan

maafkan bila ku tak sempurna
cinta ini tak mungkin ku jaga
ayat-ayat cinta bercerita
cintaku padamu

bila bahagia mulai menyentuh
seakan ku bisa hidup lebih lama
namun harus ku tinggalkan cinta
ketika kubersujud




##updated tayangan ayat-ayat cinta ditangguhkan sehingga January 2008
aku baru tau..producer ayat-ayat cinta bukan muslim, ada yang ckp jangan berharap movie ni 100% based on the novel..nanti kecewa =P ape2 pn same2 kite tgk nnt
7 Responses
  1. iFtiDa Says:

    Tiru!!! akak yg tulih entry ni dulu!


  2. aik...sape yang tiru sape ni?


  3. tsukinousagi Says:

    salam bad. Honestly, I've confused for who you really are.Maaf if terasa.Hanya menyampaikan apa yang dirasa. Don't take it to your heart. ;)


  4. ye ek? no sweat...aku pn confused gak =P ape yg confusekn kite ek?


  5. tsukinousagi Says:

    mungkin masih mencari identiti sendiri lagi. macam aku~


  6. erm..mencari identiti ek...tapi aku rase aku mmg mcm ni sejak dari dulu lg (",)


  7. Lyana Says:

    Yana xpernah dgr pon pasal citer nih. The novel or the movie itself. Best ker? Kalo Bad dah pi tgk, bagitau yek best ker xciter dier.