Upin dan Ipin



Memadangkan takde keje sangat nk buat. Just uploaded upin dan ipin, all six episode.But this is just low quality version I reduced from high quality for my dopod.Boleh tengok kat mana2 dikala kebosanan. Pelik gak, ade kat cybertracker pun sampai episod 4 je. Kat Jiwang torent dulu ade yang full, pastu dah takde. So kepada yang tercari-cari episod 5 ngan 6, enjoy the show! dan kepada kak yang kat scotland..enjoy the show gak...

Pada yang tak tau, animasi ni dikeluarkn les'copaque production dan merupakan salah satu promosi tuk filem animasi 3d pertama malaysia GENG The Adventure Begin. Ha! dah enjoy tengok upin dan ipin, kne tgk ar movie diorang nnt, wat masa ni tarikh tayangan tak diumumkn lagi, tunggu je la ek..
2 Responses
  1. iftida basri Says:

    akak da tgk ni dkt iluvislam.com..huhu..eh, ade movie ek nanti?cayala..tolong burn ar nanti..eh, rindu ar kat my dopod....


  2. adik, nak code utk upin nipin ni, nak paste kat akaknye blog..thank u