akum..

saje je wat blog ni..dah takde keje kat nak wat sementara nak sambung study,kekawan suma dah masuk m3x,tinggal berapa kerat je yang blom mcm aku..
ada mcam-macam cara nak cari keje untk org yang xde keje hehe...

Photo montage ini dibuat oleh Joe Wezorek yang menggelarkan dirinya American Leftist. Jika diperhatikan blok-blok gambar berkenaan adalah merupakan gambar-gambar tentera amerika yang mati di iraq. Joe menggelarkan gambar ini sebagai 'War Precident'.
Kalau korang kira bebetul (kalau dah takde kerja sangat), gambar nih terdiri dari 1,457 gambar muka. 31 melintang, 47 menegak. Dan Joe kata, tiada gambar yang digunakan lebih dari 3 kali.
Amazing handjob huh? bg kita bg yang islam lak lg baik kita sedekahkan al-fatihah tuk pejuang2 islam di palestin,iraq dan afghanistan
Labels: | edit post
0 Responses